Registrace posádek do osmého ročníku startuje

1.12.2016

Konec léta 2017 bude tradičně patřit South Bohemia Classic. Mezinárodní setinová rallye klasických a sportovních vozů, která si za uplynulých sedm ročníků vydobyla renomé největší akce svého druhu v České republice, se uskuteční v malebné jihočeské krajině ve dnech 8. a 9. září. Centrem motoristického podniku opět bude Hotel Resort RELAX v Dolní Vltavici.

Vzhledem k množícím se dotazům a rostoucí poptávce po ubytování spouští organizátoři z ČK motorsportu tři čtvrtě roku před startem elektronickou přihlášku včetně informací o vkladech.

Zvýhodněni budou zejména tradiční účastníci, kteří v minulých letech odstartovali do South Bohemia Classic alespoň třikrát (takových posádek je celkem 45), a také vážní zájemci, jejichž přihlašovací vklad bude na bankovní účet pořadatele připsán nejpozději do konce března 2017.

Novinkou osmého ročníku je prestižní kategorie Club, vypsaná pro majitele veteránů vyrobených do roku 1945, kteří budou preferovat kratší trať a nižší rychlostní průměry. Za poloviční startovné se však mohou těšit na plnohodnotný doprovodný program.

Podrobnosti k VIII. South Bohemia Classic 2017 se budou průběžně objevovat na oficiálních internetových stránkách www.southbohemiaclassic.cz.

Napsal Pavel Kacerovský, ČK motorsport