Příjem přihlášek do desátého ročníku South Bohemia Classic startuje

30.11.2018

Významné jubileum oslaví v příštím roce krátce po skončení letních prázdnin největší tuzemská setinová rallye klasických a sportovních vozů. South Bohemia Classic se uskuteční v jižních Čechách už podesáté! Tradičním centrem mezinárodní automobilové soutěže bude ve dnech 6. a 7. září 2019 čtyřhvězdičkový Hotel Resort RELAX, zasazený do krásné krajiny na břehu Lipna v Dolní Vltavici.

X. South Bohemia Classic 2019 se můžou zúčastnit majitelé veteránů vyrobených do roku 1945 (kategorie Club), klasických vozů pocházejících z rozmezí let 1946 až 1989 (Classic) a vybraných sportovních aut (Exclusive). Výše přihlašovacího vkladu závisí na stáří vozidla a termínu úhrady startovného. Nejvíce zvýhodněny jsou posádky veteránů, které se zúčastnily jihočeského podniku od roku 2014 minimálně třikrát.

Přihláška do X. South Bohemia Classic 2019

Z důvodu omezené kapacity závěrečného galavečera pořadatelé z ČK motorsportu a ÚAMK South Bohemia Rally Clubu akceptují maximálně 160 přihlášek. V případě dosažení tohoto počtu bude seznam posádek uzavřen a další přihlášky zařazeny do pořadníku. Účastníci kategorie Exclusive mají ve startovní listině vyhrazeno zhruba třicet míst, pokud se ovšem přihlásí více veteránů, počet rezervací pro novější auta se bude automaticky snižovat.

Posádky se můžou registrovat elektronicky až do termínu uzávěrky přihlášek 30. června 2019 na oficiálních internetových stránkách www.southbohemiaclassic.cz. Na stejném místě se budou v následujících měsících objevovat důležité informace k průběhu soutěže.

Kontakt na pořadatele

Foto: Jan Marek